Musik kan mycket väl vara det absolut godaste som finns för själen. Om man så gillar country, reggae, klassiskt eller techno så mår man mycket bättre av att få spela den musik man tycker mest om. Det är därför man inte ska vara så sträng med vilken musik man tycker är coolt att lyssna på, eller säga till andra att de inte får gilla viss musik.

Men inte ska man bara lyssna, utan allra helst även dansa. Det spelar ingen roll om man dansar pardans till Beatles, hoppar upp och ned till Red Hot Chili Peppers eller snurrar runt för sig själv medan man lyssnar på skivor med Mozart. Men man mår rent fysiskt bra av att röra på sig till toner.
Allra helst kan man gå på en danskurs så att man verkligen lär sig att behärska den härliga konstform som dans är. Det är ju så kul att dansa ihop, så om man exempelvis kan buggandets grunder kan man ha så roliga, långa, härliga nätter. Så har du en vän eller en partner som verkar lite tveksam, muta bara med en riktigt stor, god middag eller något och börja på en rolig danskurs.

Mer dans åt folket!