I söndags var det fars dag i USA och än är det månader kvar till vi firar pappa i Sverige. Det ger ju dock bra mycket tid till förberedelse. Har du bestämt vad du ska ge din pappa?

Det var en riktigt festhelg nu senast. I sverige var det Midsommar och för pappor i USA var det fars dag, det blev säkerligen en hel del firande. Och många var det som firade sina pappor i söndags, även många kändisar – som la upp bilder och hälsningar på sociala medier till sina pappor. Intresserad av vad de skrev? Khloe Kardashian, Rob Lowe, Gwenyth Paltrow, Justin Timberlake och många andra stora kändisar la upp bilder och texter som du kan hitta här.  I sverige är det ju inte fars dag förrän 8 november  i år, men det är ju bra – då hinner du planera vad du ska ge din pappa i present.

Trisslott, blommor och lite godis

Det bästa man kan ge sin pappa om man har flyttat hemifrån är såklart ett besök och en middag. Med sig barn leksakståg pappakan man ta blommor, en trisslott och lite godis. Svårare blir det självklart om man bor långt borta från sin pappa, då får man istället skicka en present. Att skicka presenter är ju numera mycket lättare än det varit förr, mycket tack vare allt som går att beställa på internet. Du kan till exempel hitta läckra presenttips från godisboxen.se, där finns till exempel La dolce boxen som har det mesta av det bästa. Exempelvis en trisslott. Och det är ju inte fy skam om pappsen vann en slant, eller hur? En som gjorde det (en stor slant) var Rolf Persson. ”Jag kanske byter bil nu” Var Rolf Perssons kommentar efter att han skrapade fram 30 000 kronor i månaden i 10 år. Och nog är det väl en god idé, när man har den extrainkomsten.

Att vinna på Triss är ovanligt – men någonting som många drömmer om, så klart. Det är också därför en Trisslott är en så otroligt bra present. Den är billig men kommer med en stor dröm och en förhoppning, någonting som knappt kan mätas i pengar. Sen är det klart något jobbigt om den man ger presenten till vinner miljonbelopp, men förhoppningsvis får du en present som tillbaka-kaka.