Indierave kan beskrivas som en oskyldigare variant av rave, där man kramas mer än knarkar och där musiken är indiepop istället för dance/trance/techno/etc. Om man vill arrangera ett rave, oavsett sort, ska man nog vara säker på att man har alla tillstånd man har. Det bästa är förstås om du har ett eget företag, som är så seriöst som möjligt. Om det här är något du är nyfiken på rekommenderar vi att du tar startar med ett lagerbolag.

De som går på indierave tenderar att klä sig ganska annorlunda från ”vanliga” rejvare och har bland annat gärna randiga tröjor, sjömanskostymer, lite sorgsen blick och armband. Det kan köpas i närmaste klädaffär, utom sorgsen blick förstås.

De tycker även om Håkan Hellström. Om honom kan sägas följande:

Även om hans sångröst lämnar en del att önska är han en fena på att säga vad som behöver sägas med ord som det inte har sagts med. Lyssna på valfri ballad av karln och du kommer, frivilligt eller ej, få en lektion i kärlekens vedermödor. Så hans sångröst är faktiskt mindre viktig i sammanhanget.

Några av hans bästa låtar inkluderar ”Jag älskar dig så mycket att jag hatar mig”, ”Brännö Serenad”, ”Nu kan du få mig så lätt” och ”Jag har varit i alla städer”.